Co si nejlépe obléct na cesty?

Ať už pojedete dlouhé hodiny autem, vlakem nebo za vysněným cílem poletíte, jistě budete krom balení kufrů také řešit, co si vzít na sebe. Tou nejlepší cestou, jakou se můžete vydat, je kombinace pohodlí a funkčnosti. Nabízíme vám pár konkrétních tipů.

Není nic horšího, než si už tak dlouhou a úmornou cestu na dovolenou znepříjemnit špatně zvoleným outfitem. Může se vám stát, že se budete pařit ve vyhřátém autě nebo naopak třást zimou ve studeném letadle. Ani jedno není nic příjemného.

Legíny zajistí pohodlí

Jestli chcete zvolit kousek oblečení, který není příliš „nóbl“ na povalování se na sedadle a zároveň na vás nebude vypadat, jako když jste právě vstali z postele, tak zvolte legíny. Z obrovského množství dnes dostupných druhů si můžete vybrat jak sportovnější styl, tak eleganci.

Sportovní kalhoty Athena

Nejlepší kombinací pak bude lehký svetr, který můžete kdykoliv sundat a legíny v černé nebo džínové barvě, které se hodí ke všemu. Pokud si navíc vyberete třeba legíny Guess, skloubíte pohodlí a luxus zároveň.

 Legíny Guess Cuddy

Jak se vypořádat s teplotními rozdíly

Jenže co když cestujete ze země, kde je právě zima do země, kde je hic? Jaké zvolit oblečení? Nejlepší volbou budou v tomto případě vrstvy. Místo jednoho trika a bundy si tedy raději připravte tílko, triko s dlouhým rukávem, šátek a lehčí bundu. Postupně můžete svlékat nebo oblékat dle potřeby. Legíny mají v tomto případě také tu výhodu, že je můžete v případě teplého počasí ohrnout jako tříčtvrťáky do té doby, než se budete moct převléct do něčeho vzdušnějšího.

Tak šťastnou cestu!