Ledvinka: Vaše letní must have

Také si pamatujete na dovolenou v Chorvatsku, kde se váš táta promenádoval s ledvinkou kolem pasu? Nejste jediní. Ledvinka patřila ještě donedávna jen na fotky z devadesátek. Teď však zažívá svůj boom.

Je to tak. Komu se nechce tahat s kabelkou a být trendy zároveň, nosí ledvinku. Vejde se do ní přesně to, co potřebujete mít stále u sebe: pár drobných, doklady, mobil, klíče. A jestli je vám proti srsti nosit ji kolem pasu jako tehdy táta, zapněte si ji stylově křížem přes hruď stejně jako vaší crossbody.

DSC_6572 DSC_6578_1

Kdo ledvinky vyrábí

V současné době můžete pořídit stylové dámské ledvinky od značek Guess, Levi’s, Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret nebo třeba Calvin Klein. Letí různé barvy od klasické černé, která se hodí ke všemu, přes odvážnější neonové, svítivě růžové nebo naprosto průhledné. Výhoda ledvinek také je, že mají vždy nastavitelný pás, tudíž si ji můžete utáhnout přesně dle vašeho typu postavy.

Ledvinky Guess jako vlajková loď

Tím největším průkopníkem ledvinek současné doby je pravděpodobně značka Guess, která nabízí široké spektrum různých druhů. Naším bestsellerem je černá ledvinka z umělé kůže, která má své logo vytlačené přímo na přední straně. Její eleganci doplňují kovové doplňky zlaté barvy a rafinovanost ji dodává další menší kapsa uvnitř třeba na uložení cenností. Ať už s ní vyrazíte na party nebo na dovolenou, rozhodně budete trendy.