Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá (8 -17 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Nejleginy.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu Nejleginy.cz
  1. Společnost Nejleginy.cz, zastoupené Ing. Martinem Krupičkou, Ph.D., se sídlem Ovčáry 182, 27714 Ovčáry, IČ 86871722, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném na Městském úřadě Neratovice pod č.j.: ZU/U1740/2008/JU. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Martinem Krupičkou, Ph.D., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@nejleginy.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nejleginy.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • usnadnění nabídky produktů návštěvníků (ukládání prohlížených produktů a stránek, nákupní chování)

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jak nastavit nebo odmítnout cookies

Používání souborů cookies můžete nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookies lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookies.

Doporučujeme vám, abyste cookies nechali zapnuté. Například pokud zablokujete nebo odmítnete některé soubory cookies, nebudete se moci přihlásit a využívat všechny naše vychytávky, které vám ušetří moře času.

Informace o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookies:

Chrome, FirefoxInternet ExplorerSafariAndroid 

Novinky z našeho blogu

Ledvinka: Vaše letní must have.
18.06.2019
Ledvinka: Vaše letní must have.
Také si pamatujete na dovolenou v Chorvatsku, kde se váš táta promenádoval s ledvinkou kolem pasu? Nejste jediní. Ledvinka patřila ještě donedávna jen... číst celé
Co si nejlépe obléct na cesty?
11.06.2019
Co si nejlépe obléct na cesty?
Ať už pojedete dlouhé hodiny autem, vlakem nebo za vysněným cílem poletíte, jistě budete krom balení kufrů také řešit, co si vzít na sebe. Tou nejlepš... číst celé
Třetí lekce běhání! Letní příprava na půlmaraton
14.06.2017
Třetí lekce běhání! Letní příprava na půlmaraton
V předchozích dvou dílech o běhání jste se naučili důležité základy a postupy pro zvyšování vytrvalosti. Pokud se pro vás běhání stalo radostí, určitě... číst celé
Lesklý šatník dokáže zázraky
08.06.2017
Lesklý šatník dokáže zázraky
Vysoce módní a na první pohled luxusní. Přesně to odlišuje lesklý šatník od běžných módních kousků. Nechte se okouzlit zajímavým módním stylem a pusťt... číst celé

Oblíbené značky

Guess2Skin"CalvinVictorias SecretKarl LagerfeldBas Blue

Proč náš e-shop nabízí nejlegíny? Jsou „NEJ“!

  • Módní – legíny jsou již několik sezón módní. Vybírejte z naší nabídky legín elegantních, ale i extravagantních.
  • Variabilní – kombinujte s mnoha dalšími doplňky. I u nás najdete nabídku tunik vhodných k vašim legínám
  • Univerzální – legíny splňují styl sportovní, elegantní, ležérní – stačí si vybrat
  • Pohodlné – nenechte se omezovat, umožňují volný pohyb
  • Za skvělou cenu – nikdo neuvěří – super hit za super cenu

Garance výměny zboží a fér jednání

Ověřeno zákzaníky
Sledujte nás na Instagramu
Sledujte nás, inspirujte se a sdílejte své úlovky s hashtagem #nejleginy
 

Potřebujete poradit s výběrem?

Nevíte, jaké zboží či velikost zvolit?

+420 723 346 119Po - Pá (8 -17 hod)

Copyright © 2013 - 2019 Nejleginy.cz - Všechna práva vyhrazena