Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá (8 -17 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Nejleginy.cz, zastoupené Ing. Martinem Krupičkou, se sídlem Ovčáry 182, 27714 Ovčáry, IČ 86871722, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném na Městském úřadě Neratovice pod č.j.: ZU/U1740/2008/JU. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ledvinka: Vaše letní must have.
18.06.2019
Ledvinka: Vaše letní must have.
Také si pamatujete na dovolenou v Chorvatsku, kde se váš táta promenádoval s ledvinkou kolem pasu? Nejste jediní. Ledvinka patřila ještě donedávna jen... číst celé
Co si nejlépe obléct na cesty?
11.06.2019
Co si nejlépe obléct na cesty?
Ať už pojedete dlouhé hodiny autem, vlakem nebo za vysněným cílem poletíte, jistě budete krom balení kufrů také řešit, co si vzít na sebe. Tou nejlepš... číst celé
Třetí lekce běhání! Letní příprava na půlmaraton
14.06.2017
Třetí lekce běhání! Letní příprava na půlmaraton
V předchozích dvou dílech o běhání jste se naučili důležité základy a postupy pro zvyšování vytrvalosti. Pokud se pro vás běhání stalo radostí, určitě... číst celé
Lesklý šatník dokáže zázraky
08.06.2017
Lesklý šatník dokáže zázraky
Vysoce módní a na první pohled luxusní. Přesně to odlišuje lesklý šatník od běžných módních kousků. Nechte se okouzlit zajímavým módním stylem a pusťt... číst celé

Oblíbené značky

Guess2Skin"CalvinVictorias SecretKarl LagerfeldBas Blue

Proč náš e-shop nabízí nejlegíny? Jsou „NEJ“!

  • Módní – legíny jsou již několik sezón módní. Vybírejte z naší nabídky legín elegantních, ale i extravagantních.
  • Variabilní – kombinujte s mnoha dalšími doplňky. I u nás najdete nabídku tunik vhodných k vašim legínám
  • Univerzální – legíny splňují styl sportovní, elegantní, ležérní – stačí si vybrat
  • Pohodlné – nenechte se omezovat, umožňují volný pohyb
  • Za skvělou cenu – nikdo neuvěří – super hit za super cenu

Garance výměny zboží a fér jednání

Ověřeno zákzaníky
Sledujte nás na Instagramu
Sledujte nás, inspirujte se a sdílejte své úlovky s hashtagem #nejleginy
 

Potřebujete poradit s výběrem?

Nevíte, jaké zboží či velikost zvolit?

+420 723 346 119Po - Pá (8 -17 hod)

Copyright © 2013 - 2019 Nejleginy.cz - Všechna práva vyhrazena