5 tipů na podzimní outfit s koženkovými legínami

Koženkové legíny jsou pozornost poutající kousek, který ve vašem šatníku nesmí chybět. Trendy letošního podzimu velí, že černá klasika je ideální pro kombinaci s nejrůznějšími topy a vršky. Nevíte, jaká varianta je pro vás a vaši postavu tou ideální? Nevadí - nabízíme tipy na podzimní outfity s černými koženkovými legínami a jsme si jistí, že nejeden vás zaujme a po jeho vynesení do společnosti budete za hvězdu. Pojďme na to!

Jako první tip máme připravenou neotřelou klasiku, kde jsou černé koženkové legíny doplněny o bílý basic top, džínovou bundu a bílé tenisky. Tento ležérní styl sedne každému a je vhodný pro nejrůznější typy příležitostí, jakou může být romantická procházka po nábřeží, pro zahradní párty s přáteli.

 

Náš další tip, s čím kombinovat černé koženkové legíny, směřuje k hitu letošního podzimu a tím jsou oversize svetry. Tento outfit je nejen trendy, ale také velice pohodlný. Pokud bude doplněn o tenisky, dodáte mu tím mladistvost a i vaše chodidla tuto variantu velice ocení.

Pokud je i pro vás podzimní počasí jasným pokynem pro vytažení kardiganu ze skříně, kde přes léto odpočíval, náš další outfit je dělaný na míru právě pro vás. Koženkové legíny dostávají jiný rozměr právě správně zvolenou horní částí outfitu. Pokud je doplníte kardiganem, získáte elegantní variantu, se kterou je možné vyrazit i na společenské akce. Sladěním barvy bot a kabelky tento outfit podpoříte a budete nepřehlédnutelná.

A protože rána bývají na podzim již chladnější, pojďme si černé koženkové legíny nakombinovat s černou koženkovou bundou, která vás nejen zahřeje, ale dokáže zařídit sexy look. Nudí vás průměrné outfity? Tak tímto rozhodně vybočíte z řady. Pokud legíny a černou koženkovou bundu doplníte o kotníkové boty, outfit tím dovedete k dokonalosti.

V případě, že potřebujete docílit elegantnějšího a nevšedního looku, doporučujeme černé koženkové legíny kombinovat s delší košilí. Tento outfit je vhodný do zaměstnání, na pracovní schůzku nad dobrým dýňovým latte i na posezení s přáteli při dlouhých podzimních večerech.

Máte rádi kombinaci elegantního a sportovního stylu? Chcete působit rozpustile a přitom dokonale upraveně? Pak je pro vás ideální náš poslední tip na outfit a tím jsou černé koženkové legíny, elegantní sáčko a tenisky. K tomuto outfitu máme ještě malý tip - pro větší pestrost je možné look doplnit o ledvinku, která obzvláštní elegantní sako a udělá z něj originální kousek.

Základem všech outfitů jsou černé koženkové legíny. My vám doporučujeme tyto koženkové legíny černé, které mají vyšší pas a jsou z vnitřní strany lehce zatepleny mikroplyšem. Jsou elastické a přizpůsobí se vaší postavě.