Jak nosit legíny k šatům

Podzim se pomalu hlásí o slovo a s ním i chladnější rána a večery. Milovnice šatů si však nemusí zoufat. Šaty se totiž dají skvěle kombinovat s legínami. Chce to jen znát několik pravidel, jak nosit legíny k šatům.

Jaké zvolit šaty

Pokud máte skříň plnou letních šatů, můžete některé využít. Zvolíte-li šaty barevné, sáhněte vždy po legínách jedné barvy. Myslete však na to, že k podzimu se více než letní šaty hodí ty, které jsou určeny danému ročnímu období. Podzimní šaty mohou mít krátký i dlouhý rukáv, výstřih i stojáček. Mohu být jednobarevné i pestré. Roli hraje hlavně jejich délka. Legíny kombinujte vždy se šaty v délce pod hýždě, maximálně do poloviny stehen. Pokud byste k legínám zvolili šaty po kolena, opticky by vám zkrátily nohy. A to jistě nechcete.  

   

Legíny černé i barevné

Legíny k šatům má v oblibě stále více žen. Rozšiřuje to možnosti v oblékání, pestrost a variabilitu modelů, a přitom vás udrží v teple. Volit můžete legíny dlouhé i tříčtvrteční, jednoduché hladké i se vzorkem.

Důležité je dodržet pravidlo, že pokud budete mít legíny s pestrým vzorem, zvolte šaty pouze jednobarevné a naopak. Pokud legíny a šaty budou obsahovat stejný barevný tón, budete o to stylovější.

Ideální volbou k šatům jsou jednoduché černé legíny, které se dají kombinovat s šaty různých stylů, střihů i barev. Vzít si je můžete do práce, do školy i jen tak – na procházku. Chybu s touto módní kombinací neuděláte ani na pracovní schůzce.

Naším tipem jsou černé legíny Gabi BasBleau, které se dokonale přizpůsobí vaší postavě. Spodní stranu tvoří mikroplyš, díky kterému vás zahřejí i v zimě. Ideální jsou proto od podzimu až do jara.

 

Zvolte správné doplňky

Nosit legíny k šatům je pohodlné a stylové. Pokud chcete svůj outfit ještě více podtrhnout, můžete šaty přepásat. Širší pásek vypadá skvěle na štíhlé postavě. Plnoštíhlé ženy mohou zvolit tenký pásek a šaty lehce podkasat.

Legíny pod šaty budou skvěle vypadat v kombinaci s koženou či riflovou bundou, ale vzít si k nim můžete i kabátek do pasu.