Zeštíhlující legíny recenze, aneb jak jsem vyzrála nad posilovnou

Jestli mě něco dokáže popravdě namíchnout, tak jsou to štíhlé gazely a žirafy pobíhající energicky ve fitku. Do posilovny se přeci chodí pro to, abychom z naší korpulentní postavy vykouzlily něco alespoň trochu reprezentativního. To znamená, že je určena výhradně pro plnoštíhlé postavy. Nebo ne?

Tak jo, dělám si trochu srandu, a přiznávám, že ze závisti. Celý život se snažím zhubnout, a ne a ne se mi to podařit. Dlouho jsem přemýšlela (při jízdě na rotopedu, samozřejmě!), jak si vykouzlit krásné křivky i přesto, že se mi v posilovně, řekněme, až tak nedaří.

A tak jsem je zkusila. Stahovací legíny s vysokým pasem. Ano, dala jsem na reklamu. Koupila jsem si obyčejnější, černé legíny, hlavně nic výstředního. Víme, černá zeštíhluje – a každý gram se počítá. 

Legín mám doma spousty, je to základ mého šatníku, ale já vám dnes chci doporučit jedny speciální. Stahovací push-up legíny Livia jsou totiž u mě no. 1. Jsou z neprůhledné látky (věřte, to opravdu oceníte), s pohodlným, vysokým pasem, který zploští každé bříško. Ušité jsou z pevného, silného materiálu, který udrží vše na svém místě. Jsou poměrně dost elastické, a samozřejmě – v černé barvě – jak to máme my mámy od dětí nejradši.

  

Vaše Gabriela

zákaznice a testerka Nejlegín, máma a majitelka velkých stehen