Lesklý šatník dokáže zázraky

Vysoce módní a na první pohled luxusní. Přesně to odlišuje lesklý šatník od běžných módních kousků. Nechte se okouzlit zajímavým módním stylem a pusťte lesk i do vašich outfitů. Nebudete litovat.

Okupuje módní žebříčky

Metalické a lesklé barvy patří dlouhodobě mezi trendy, které se nevyplatí přehlížet. Fashion milovnice a módní blogerky jsou důkazem toho, že pokud se vám podaří mezi oblečení propašovat lesklé prvky, získáte tím náskok před šedým vzhledem ostatních. Lesklé prvky najdeme v kolekcích světoznámých návrhářů i v běžné konfekci zavedených značek a módních řetězců.

Jak kombinovat zlato a stříbro?

Mezi největší hity na poli metalických odstínů patří bez diskuze zlatá a stříbrná. Kombinace zlatého topu a obyčejných džín je až překvapivě osvěžující. Stejně tak dokáže vykouzlit zajímavý efekt stříbrný svršek společně s černými či bílými kalhotami a legínami.

nejleginy-leskly-satnik-pic-1

Obecně však platí, že lesk je vhodné kombinovat s tmavšími odstíny. Již dávno neplatí, že se metalické oblečení hodí pouze pro večerní a slavnostnější události. Naopak nošení během běžného dne působí velmi luxusně.

nejleginy-leskly-satnik-pic-2 (1)

Lesklé legíny bodují na celé čáře

Velmi zajímavý outfit vznikne, pokud vsadíte na kombinaci lesklých legín a umírněného topu. Nikdy nezapomeňte na to, že lesklé prvky působí skvěle v momentě, kdy jich není moc. V opačném případě je výsledek až moc překombinovaný a jedinečnost metalického looku zanikne.

Pokud na sobě máte oblečeny výrazně lesklé legíny, měli byste se vyvarovat dalších lesklých prvků včetně doplňků. Jedinou výjimkou je malá kabelka, která může váš třpyt v případě správné volby podtrhnout.

Doporučujeme tyto lesklé legíny:

ELEN_1  NIKI_1 NOEMI

Pozor na šperky

Šperky jsou v metalickém outfitu pochopitelně povoleny, nicméně i zde platí jedno pravidlo. Pokud na sobě máte zlaté oblečení, rozhodně zapomeňte na stříbrnou. Tento mix v praxi nefunguje a výsledek působí velmi nesourodě. Platí to pochopitelně i při nošení zlaté, která k sobě požaduje zlaté šperky. Těch by nemělo být zbytečně moc. Luxusní hodinky či řetízek na krk bude bohatě stačit. Nepříliš atraktivně působí bižuterie, která je v ostatních případech velmi trendy.

Pokud se rozhodnete pro metalický šatník, budete příjemně vynikat a přitahovat pozornost všech lidí kolem. S tím je třeba pochopitelně počítat, a proto by vám neměla chybět dávka módní odvahy. Výsledek za to však stojí!