Proč budete džínové legíny milovat i v létě?

Legíny jsou důležitou součástí šatníku po celý rok. Džínové modely pomáhají vykouzlit originální outfit především v létě. Jak je kombinovat během teplého počasí a proč si zaslouží pozornost?

Pět hlavních důvodů, proč nosit džínové legíny i v létě

Léto volá nejen po pohodlí a vzdušnosti, ale také po stylu. Přeci jen máte za hezkého počasí možnost pořádně „vyvětrat“ šatník na různých procházkách, festivalech a dalších společenských akcích. Byla by škoda rezignovat na sex-appeal a módní vkus. Ostatně hlavní důvody pro nošení legín v létě hovoří jasně:

  1. Džínové legíny mají velmi atraktivní vzhled vhodný i pro formálnější akce a důležité schůzky.
  2. Můžete je snadno kombinovat s tílkem či jiným zajímavým topem. Výsledek bude stát za to.
  3. Jsou skvělou náhradou za klasické džíny, které jsou v létě poněkud nepohodlné. Legíny nabízí větší prodyšnost.
  4. S příchodem večera se nemusíte ihned převlékat. Ideální řešení, když hledáte outfit na celý den.
  5. Jsou skladné. To se hodí především při balení na letní dovolenou, kdy s sebou nechcete tahat těžké a objemné kalhoty.

nejleginy-5-duvodu-leginy-leto-pic-3 (1)

Zamávejte módní nudě

Džínové legíny připomínají vzhledem velmi věrně džínovinu. Ozdobeny mohou být kapsami, zipy, knoflíčky, designovým prošíváním a dalšími aplikacemi. V naší nabídce najdete hned několik velmi zajímavých modelů pro váš letní styl.

Doporučujeme tyto džínové legíny:

1BasBleu-Timea-lightblue 1BasBleu-Maddie-black 1BasBleu-Maddie-lightblue

Mnohé milovnice módy nahradily klasické kalhoty džínovými legínami a není se čemu divit. Legíny mohou slušet každé ženě za předpokladu, že při výběru zohlední materiál a barevné provedení. Vyhněte se nekvalitním a průsvitným modelům, které odhalují spodní prádlo.

Džínové legíny doplňte o dlouhé tílko či oversize top. Vhodné jsou také lehké letní šaty, nebo dlouhá tunika. Pokud potřebujete opticky zeštíhlit postavu, volte tmavší odstíny.

Slunce a džínové legíny

V létě si je zamilujete pro jejich prodyšnost, pružnost a pohodlnost. Jakmile vyrazíte ven za sluncem a letními zážitky, oceníte vysoký komfort a možnost nosit k nim jak sportovní, tak společenskou obuv. Chybu neuděláte ani slušivými balerínkami v různých barvách. Každý den si můžete vytvořit snadný nový outfit.

nejleginy-5-duvodu-leginy-leto-pic-4

V džínových legínách se klidně vydejte na letní výlet, party či na schůzku. Pokud chcete mít  model ve stylu ležérní elegance, volte riflové legíny v tmavších barvách, které doplníte zajímavým topem, košilí či sáčkem. Například v džínových legínách s kontrastními švy a kapsami budete za hvězdu.

Nestárnoucí džínovina

Džínovinu můžete vidět na každém kroku. Moderní provedení v podobě džínových legín vám otevře zcela nové možnosti. Modely v tmavých barvách můžete doplnit o sako a podpatky, přidejte jako bonus hedvábný šátek a výsledek bude brát dech. Na večer můžete džínové legíny doplnit třpytivým topem. Vyhněte se kombinaci, kdy k denimovým kalhotám oblečete ještě džínovou vestu. Raději vsaďte na kombinaci s látkami jako jo polyester či flanel.

Džínovina je látka oblíbená již desítky let a tedy není velkým překvapením, že jsou džínové legíny tak populární. Vybírejte z trendy modelů na léto a užívejte si jejich výhody.