Široké boky nejsou překážkou. Legíny vám i tak budou slušet.

Ne každá žena má proporce modelky. Plnější tvary a křivky však neznamenají, že si žena nemůže dovolit obléknout současné módní trendy, mezi které bez diskuze patří legíny. Čemu se u širokých boků určitě vyhnout?

Konec strachu z módního faux pas

Nebojte se nosit legíny, i když máte plné boky. Dívejte se však na sebe jako na celek a své nedostatky šikovně zamaskujte. Oblečení pak noste s grácií a sebevědomím. Barevné sladění vám pomůže zatraktivnit celý zevnějšek.

Nebojte se obléknout šedé legíny a tričko se světlým potiskem, zbytek oblečení by měl být tmavý. Legíny doplňte například o žerzejové šaty, které nejsou příliš upnuté. Klasikou je kombinace bílé boyfriend košile s legínami.

Chytrou součástí outfitu je tunika

Vhodně zvolená tunika dokáže zázraky. Širší boky a větší bříško si příliš nerozumí s krátkým tričkem a upnutým topem. Naopak spodní okraj musí být pod břichem dostatečně dlouhý. Jednobarevná tunika z bavlny dokonale zakryje vaše nedostatky. Na hrudi mohou být sklady a v pase umístěný pásek, který nezdůrazňuje široké boky. Zvolit můžete také tunikové tričko s výstřihem do V.  Na léto vybírejte tuniky z jemné bavlny zdobené příjemným potiskem. U širokých boků se vyhněte minisukním, mrkváčům a také šortkám. Nevhodné jsou výrazné zadní kapsy.

nejleginy-siroke-boky-pic-1

Legíny s tunikou vám zvednou sebevědomí

Pokud nechcete experimentovat, sáhněte po outfitu v kombinaci legín s tunikou. Stačí si vybrat vhodnou barvu tuniky a legín. Zapomeňte na průhledné materiály, které vaše širší boky ještě více zdůrazní. Vyhněte se také řasení a fidži. Naopak vsaďte na zajímavý šperk ve výstřihu. Pokud si legíny vezmete do kanceláře s vhodnou tunikou, chybu rozhodně neuděláte. Džínové legíny s tunikou pomohou zakrýt větší zadeček a působí velmi moderně.

Doporučujeme tyto tuniky k legínám: 

eng_pl_Blouse-oversize-camel-16006_4 eng_pl_Blouse-oversize-gray-13711_3d

Vyberte si váš styl  

Formální styl - Neprůhledné legíny ve světlých barvách, elegantní tunika a to vše doplněné o sako. Outfit zkuste doladit vhodným náhrdelníkem. Sako musí končit v nejširší části boků, kde bude splývat.

S džínovou bundou  - Zkombinujte legíny, tuniku a vhodně zvolenou džínovou bundičku či sako. Tunika může mít výraznější barvy.

Ležérní outfit - Pokud zvolíte vzorované legíny, volte jednoduchou tuniku a naopak. Kontrastem mohou být zajímavé šperky, kabelka či sluneční brýle.

Jaké zvolit barvy?

Celý outfit by měly doladit vhodné barvy, které pomohou zamaskovat širší boky. Pokud zvolíte lesklé materiály, pamatujte, že méně je více. Skvěle vám kilogramy pomůže ubrat černá barva a kombinace světlých a tmavých barev. Legíny by měly být ideálně jednobarevné. Pro širší boky platí, že spodní část by neměla být nijak výrazná. Naopak zvolte jednoduché legíny.

Pokud zvolíte čistě černé legíny, na zbytek těla upoutejte výraznější barvou. Na legíny se při sestavování atraktivního outfitu můžete spolehnout a širší boky rozhodně nejsou tak velkou překážkou, jak si některé ženy myslí.